Huisregels

Bij Escape Tiel gelden de volgende regels:

  • Uiteraard geldt de wet ook gewoon bij ons, als er verboden goederen of strafbaar gedrag wordt geconstateerd, zal aangifte worden gedaan en kan toegang tot het pand geweigerd worden.
  • Een escaperoom is een spel, daarbij kan plezier snel omslaan in verdriet als je in je enthousiasme bijvoorbeeld rent, springt of gooit met dingen. Ondanks dat we de kamers veilig maken, heb je ook eigen verantwoordelijkheid. Tijdens het spel kijkt er een operator mee en worden er opnames gemaakt, bij onverantwoordelijk gedrag kan het spel door de bedrijfsleider beëindigd worden zonder restitutie.
  • Het is niet toegestaan om tijdens een bezoek aan Escape Tiel onder invloed van drank en/of drugs te zijn, tevens is roken in het gehele pand niet toegestaan. Als een medewerker twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer, heeft deze medewerker het recht deze deelnemer te weigeren.
  • Tassen, telefoons, camera’s en sleutels zijn niet toegestaan in de escaperoom, hiervoor worden (gratis) kluisjes aangeboden die zich in de ontvangstruimte bevinden. Alles wat je nodig hebt om te ontsnappen bevindt zich immers al in de ruimte!
  • We vinden het geweldig als je je ervaringen bij Escape Tiel wil delen met anderen, maar het is alleen leuk voor die personen als je de inhoud van de kamer en puzzels geheim houdt. Voorkennis bij toekomstige spelers kan het plezier van een raadsel of plotwending bederven.
  • Helaas is het niet mogelijk elke kamer voor iedereen geschikt te maken. Per kamer staat (voor het boeken) aangegeven welke fysieke- of leeftijdseisen van toepassing zijn.