Contact en Route

Escape Tiel is gevestigd op de Weerstraat 37 in Tiel en alleen open op afspraak. Het online reserveringssysteem laat zien welke tijdslots direct te reserveren zijn, zodra de betaling is afgerond is de reservering definitief.

[kaartje invoegen, detail P en escape]

De Weerstraat is een voetgangersgebied in het centrum van Tiel en er kan dus niet voor de deur geparkeerd worden. Als je met de auto komt kun je betaald parkeren rondom het centrum, bijvoorbeeld in de garage Westluidense Poort, op de Waalkade of parkeerplaats Oude Haven, allemaal binnen 300 meter van de escaperoom. Let op, je betaalt achteraf op kenteken! Het tarief is €1,38 per uur, zondag is gratis.

Dichterbij is er soms plaats langs de weg in de Westluidensestraat, als je mensen dichtbij wil afzetten kan dit ter hoogte van het Jodenstraatje, aan het einde van deze steeg loop je tegen Escape Tiel aan (ingang zit rechts). Let op: aan de straat betaal je VOORAF (of met een parkeer app). Het tarief is €1,38 per uur, zondag is gratis.

Als je vragen hebt over een reservering, of bijvoorbeeld op een andere dag, een groep of op korte termijn wil boeken, e-mail dan met reservering@escapetie.nl. Je kunt ook bellen of een whatsapp sturen naar 06-10932763

Omdat de escaperoom in het centrum van Tiel zit is er rondom voldoende horeca beschikbaar. In het algemeen geld dat je voor wat eenvoudiger aanbod op het Plein direct achter de escaperoom terecht kunt en je op het korenbeursplein wat meer luxe vindt.